Sala de premsa

El delegat del Govern inaugurarà les obres de pavimentació i serveis de diversos carrers de Figuerola del Camp

query_builder   19 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern inaugurarà les obres de pavimentació i serveis de diversos carrers de Figuerola del Camp

Les actuacions han rebut una subvenció del PUOSC 234.600 euros
El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, inaugurarà el proper diumenge, 21 de desembre, les fases 5 i 7 de les obres de pavimentació i serveis del nucli urbà de Figuerola del Camp. L’acompanyarà el director territorial de Governació i Administracions Públiques, Francesc Tarragona.

Les obres han consistit en renovar completament les xarxes d’aigua i de clavegueram, la instal·lació del gas, l’enllumenat públic, el sistema de recollida d’aigües pluvials i la pavimentació dels carrers i voreres.
 
La fase 5, que va comptar amb una subvenció del PUOSC de 78.590 euros, va incloure el carrer Solà i part de les Escoles. La fase 7, amb una aportació de 112.860 euros, va completar l’actuació amb la circumval·lació, el carrer dels Horts, l’altra part de les Escoles, la Cinta i part de la Costa del Forn. Finalment es van executar unes obres complementàries de millora de les dues fases, que van rebre una subvenció del PUOSC per valor de 43.157.
 
La visita del delegat a Figuerola començarà a les 12 hores a l’Ajuntament (plaça Sant Jaume, 1), on el rebrà l’alcalde de la població, Marcel Segarra, i altres membres del consistori. Després de signar al llibre d’honor, el delegat farà un recorregut pel poble.

Posteriorment, a les 12.45 hores, assistirà a la inauguració i posada en marxa del rellotge de l’església, a càrrec del vicepresident de la Diputació de Tarragona, Albert Vallvè.
 
Tot seguit, a les 13.10 hores, el delegat tallarà la cinta inaugural de les fases 5 i 7 de les obres de pavimentació i serveis del nucli urbà.
 
Finalment, hi hauran els parlaments i se servirà un refrigeri al Casal Social.

12:00|.Ajuntament (pl. Sant Jaume, 1)|Figuerola del Camp (L' Alt Camp)

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, inaugurarà les fases 5 i 7 de les obres de pavimentació i serveis del nucli urbà de Figuerola del Camp.