Sala de premsa

L'Institut Ramon Llull formalitza la reincorporació del Govern balear a l'organisme

query_builder   19 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

L'Institut Ramon Llull formalitza la reincorporació del Govern balear a l'organisme

El vicepresident del Govern i el president de les Illes Balears presidiran dilluns a Palma la reunió dels nous òrgans de direcció de l'IRL
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, i el president del Govern de les Illes Balears, Francesc Antich, presidiran el proper dilluns, 22 de desembre, a Palma, la reunió de la junta rectora del Consorci de l’Institut Ramon Llull que aprovarà la reincorporació de les Illes Balears. D’aquesta manera s’assoleix el mandat de refundar l’IRL i dotar-lo de la màxima representativitat institucional.
 
La reunió s’iniciarà a les 10.00 hores a la capella del Consolat de Mar, seu del Govern balear.  A banda del vicepresident del Govern i el president balear, també hi assistiran, per part de la Generalitat, el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras; el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet; la secretària d’Afers Exteriors, Roser Clavell; el director de l’Institut Ramon Llull. En representació del Govern balear participen en la reunió el conseller de la Presidència de les Illes Balears, Albert Moragues; la consellera d’Educació i Cultura, Bàrbara Galmés; el conseller de Mobilitat i Ordenació del Territori, Gabriel Vicens, i el conseller de medi Ambient, Miquel Àngel Grimalt. A banda dels responsables institucionals, també formen part dels òrgans de direcció de l’IRL els màxims representants de les institucions que treballen per la llengua i la cultura catalanes, com són l’Institut d’Estudis Catalans, l’Institut d’Estudis Baleàrics, la Institució de les Lletres Catalanes, l’Institut Català de les Indústries Culturals i la Xarxa Vives d’Universitats Joan Lluís Vives.
 
La reunió serà a porta tancada però a l’inici es podran prendre imatges. A les 11.30 hores aproximadament el vicepresident del Govern, el conseller de la Presidència del Govern de les Illes Balears i el director de l’IRL atendran els mitjans de comunicació. Posteriorment, a les 12.00 hores, es reunirà el consell de direcció del Consorci de l’IRL.

10:00|.Capella del Consolat de Mar (c. de la Llotja, 3)| (Mallorca)

L’Institut Ramon Llull formalitza la reincorporació del Govern balear a l’organisme