Sala de premsa

Ocupació

El secretari d'Ocupació i Relacions Laborals, Joan Aregio, visita les Terres de l'Ebre

query_builder   10 abril 2014 11:57

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari d'Ocupació i Relacions Laborals, Joan Aregio, visita les Terres de l'Ebre

  • A primera hora es reunirà amb empresaris de la zona per avaluar les polítiques actives d’ocupació desenvolupades pel SOC
 
  • Cap a les 11:00 visitarà l’Escola d’Hostaleria Pons de Sant Carles de la Ràpita i atendrà els mitjans de comunicació
 
  • A les 13:00 mantindrà una reunió de treball amb responsables de CEMEX a la planta que la cimentera té a Alcanar
 
  • Tancarà el programa per la tarda trobant-se a Flix amb l’alcalde de la localitat, Marc Mur, i el comitè d’empresa d’ERCROS
 
Demà 11 d’abril, el secretari d’Ocupació i Relacions Laborals, Joan Aregio, visita les Terres de l’Ebre.
 
 
· 10:00 - Reunió amb empresaris al Consell Comarcal del Montsià
(Pl. Lluís Companys s/n - Amposta)
 
El programa s’inicia a les 10:00 al Consell Comarcal del Montsià, on el rebran el president del Consell Comarcal i alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Joan Martín, i la directora dels serveis territorials d’Empresa i Ocupació a les Terres de l’Ebre, Mercè Miralles. El secretari es reunirà amb empresaris de la zona per avaluar les polítiques actives d’ocupació.
 
· 11:00 – Visita a l’Escola d’Hostaleria Pons i el seu Taller de Cuina
(Av. Jacint Verdaguer, 12;  Cr. Gorria, 20 – Sant Carles de la Ràpita)
 
Cap a les 11:00 Aregio i l’alcalde de la Ràpita visitaran l’Escola d’Hostaleria Pons SL, Formació i Recursos Humans. Després de recórrer totes les seves instal·lacions acompanyats del director del centre, Ramon Pons, el secretari atendrà els mitjans de comunicació.     
 
 
 
· 12:15 – Visita al VIMA Centre – Serveis de Geriatria Alfacs
(Av. dels Esports, 27– Sant Carles de la Ràpita)
 
El programa continuarà amb una visita a les instal·lacions d’aquest centre, acompanyat de la seva directora, Queralt Vilarnau, amb motiu del sisè aniversari.     
 
· 13:00 – Visita a la planta de Cemex
(Carretera N.340, s/n – Alcanar)
 
El Secretari Aregio visitarà la seu de CEMEX a Alcanar, acompanyat de l’alcalde d’Alcanar, Alfons Montserrat; el president del Consell Comarcal del Montsià; la directora dels serveis territorials de Territori i Sostenibilitat, Carme Bigorra, i el responsable de la Zona Portuària Sud de Ports de la Generalitat, Enric Martínez. Després d’una reunió de treball amb Francisco Iniesta, director d’operacions de CEMEX a Catalunya i Aragó, i Ángel Galán, vicepresident d’afers jurídics i relacions institucionals de la companyia, la comitiva recorrerà la planta cimentera.
 
· 17:30 – Trobada amb el comitè d’empresa d’ERCROS
(Ajuntament de Flix; Cr. Major, 16)
 
El secretari d’Ocupació i Relacions Laborals clourà la seva visita a les Terres de l’Ebre a Flix, on, acompanyat de l’alcalde d’aquesta vila, Marc Mur, mantindrà una reunió amb el comitè d’empresa d’ERCROS.