Sala de premsa

El president es reuneix, dilluns, amb una vintena d'entitats gitanes al Palau de la Generalitat

query_builder   19 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president es reuneix, dilluns, amb una vintena d'entitats gitanes al Palau de la Generalitat

És la primera recepció d'aquestes característiques que ofereix un cap del Govern català a aquest col·lectiu
El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, es reunirà el proper dilluns, 22 de desembre, amb una vintena d’entitats gitanes al Palau de la Generalitat. Concretament, assistiran a la trobada 46 representats de 21 entitats d’aquest col·lectiu. La reunió començarà a les 19.00 hores al Saló Torres Garcia del Palau de la Generalitat. També hi assistiran el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs; el secretari d’Acció Ciutadana, Josep Maria Civis, i el director general d’Acció Comunitària, Xavier Garriga.
 
És el primer cop que el president Montilla manté una trobada amb entitats representatives d’aquest col·lectiu durant la legislatura. Es dóna la circumstància, a més, que és la primera vegada que un cap de Govern català ofereix una recepció d’aquestes característiques a les entitats gitanes més representatives. Es calcula que a Catalunya la població gitana és de quasi 53.000 persones.  
 
Abans de començar la recepció, el president pronunciarà un breu discurs i posteriorment es realitzarà una fotografia de família.   
 
Nota: Els mitjans gràfics interessats podran prendre imatges de la reunió i de la fotografia de família. La resta podran seguir les paraules del president des de la sala de ràdios de Palau. Les càmeres de TV tindran habilitada una tarima per poder prendre imatges i enregistrar el discurs. 

19:00|.Palau de la Generalitat. Torres Garcia|Barcelona (El Barcelonès)

Reunió del president amb una vintena d’entitats gitanes