Sala de premsa

El president rep un centenar d'investigadors catalans que treballen a l'estranger

query_builder   22 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president rep un centenar d'investigadors catalans que treballen a l'estranger

Demà dimarts, 23 de desembre, a les 17:45 hores, pronunciarà unes paraules de benvinguda als participants d'una trobada que tindrà lloc al Palau de la Generalitat
El president de la Generalitat, José Montilla, participarà demà dimarts, 23 de desembre, en la trobada d’investigadors catalans que treballen a l’estranger i que tindrà lloc al Palau de la Generalitat. A les 17:45 hores, el president pronunciarà unes paraules de benvinguda al centenar d’investigadors que han confirmat la seva presència en l’encontre.
 
El programa de la jornada -en la que hi participarà també el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet-, inclou una conferència sobre “La recerca a Catalunya. Oportunitats reptes i futur”, a càrrec del director general de Recerca, Ramon Moreno (18:30 hores), i una taula rodona sobre “Els recursos humans dins el sistema de ciència i tecnologia de Catalunya”, on hi prendran part diversos experts de diferents àmbits (19:00 hores). Clourà la trobada la comissionada per a Universitat i Recerca, Blanca Palmada.

17:45|.Palau de la Generalitat.|Barcelona (El Barcelonès)

Benvinguda del president als investigadors catalans a l’estranger