Sala de premsa

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla centenària a Maria Sabà i Gros

query_builder   23 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla centenària a Maria Sabà i Gros

El proper diumenge, Carles Vega lliurarà a Bell-lloc d'Urgell la medalla centenària a Maria Sabà i Gros
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, lliurarà, diumenge 28, la Medalla Centenària a la senyora Maria Sabà i Gros, nascuda el 28 de desembre de 1908. L’acte tindrà lloc al seu domicili particular de Bell-lloc d’Urgell, on viu amb la seva filla que l’acompanyarà en aquesta celebració, juntament amb altres familiars i amics.
 
També hi assistirà l’alcalde de Bell-lloc, Ramon Consola, i altres membres del consistori que igualment obsequiaran l’homenatjada.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

12:00|.carrer Sant Miquel 21 |Bell-lloc d'Urgell (El Pla d'Urgell)

Carles Vega, director dels serveis territorials de Lleida del Departament d'Acció Social i CIutadania, lliurarà a Bell-llocla medalla centenària a la Sra. Maria Sabà, nascuda el 28.12.1908