Sala de premsa

El conseller Homs participa a Tolosa de Llenguadoc a la reunió de l'Euroregió Pirineus Mediterrània

query_builder   2 maig 2014 14:53

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Homs participa a Tolosa de Llenguadoc a la reunió de l'Euroregió Pirineus Mediterrània

·         Tindrà lloc el traspàs de la presidència de l’Euroregió i es presentarà l’Estratègia Euroregional de la Innovació
El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, en representació del president de la Generalitat, Artur Mas, assistirà dilluns, 5 de maig, a l’Hôtel de Région de Tolosa de Llenguadoc a l’acte de traspàs de la presidència de l’Euroregió Pirineus Mediterrània. L’acte començarà a les 10.15 hores amb la recepció dels presidents i de les delegacions de cada territori de l’Euroregió. Posteriorment, a porta tancada, el conseller Homs es reunirà amb el president del Consell Regional de Midi-Pyrénées, Martin Malvy; el president de les Illes Balears, José Ramon Bauzà; i el vicepresident del Consell Regional de Languedoc-Roussillon, Jean Claude Gassyot; i el director de l’Agrupació Europea de Cooperació Territorial, Philippe Mestre.
 
Aproximadament a les 11.30 hores, tindrà lloc l’acte de traspàs de la presidència de l’Euroregió en el qual el Govern de les Illes Balears prendrà el relleu de mans del Consell Regional de Midi-Pyrénées. Durant l’acte, es farà balanç de les principals accions portades a terme per l’Euroregió en l’àmbit de la creació d’ocupació i l’àmbit universitari i es presentarà l’Estratègia Euroregional de la Innovació. Després dels parlaments oficials, cap a les 13 hores, els representants de les quatre regions de l’Euroregió respondran a les preguntes dels periodistes en roda de premsa.
 
L’Euroregió Pirineus Mediterrània  és un projecte de cooperació política entre Catalunya, les Illes Balears, Languedoc-Roussillo i Midi-Pyrénées. Aquesta iniciativa va néixer el 2004 amb l’objectiu de crear al nord-oest de la Mediterrània un pol de creixement de referència i d’excel•lència.

10:15|El conseller Homs participa en la reunió de l'Euroregió Pirineus Mediterrània .Hôtel de Région (22, boulevard du Maréchal-Juin)|Tolosa de Llenguadoc (Midi-Pyrénées)

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, assistirà a l’acte de traspàs de la presidència de l’Euroregió Pirineus Mediterrània. L’acte començarà a les 10.15 hores amb la recepció dels presidents i de les delegacions de cada territori de l’Euroregió. Aproximadament a les 11.30 hores, tindrà lloc l’acte de traspàs de la presidència de l’Euroregió en el qual el Govern de les Illes Balears prendrà el relleu de mans del Consell Regional de Midi-Pyrénées.  Cap a les 13 hores, els representants de les quatre regions de l’Euroregió respondran a les preguntes dels periodistes en roda de premsa.