Sala de premsa

S'obre un nou servei Minuts Menuts a la comarca de la Noguera

query_builder   2 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

S'obre un nou servei Minuts Menuts a la comarca de la Noguera

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, inaugurarà el nou espai
La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Carme Porta, i el president del Consell Comarcal de la Noguera, Vicent Font, inauguraran el nou servei Minuts Menuts de la comarca. L’ espai s’ubica a la llar d’infants municipal Patufet de Balaguer. A la inauguració del servei, també hi assistirà el director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, i l’alcalde de Balaguer, Miquel Aguilà.  
 
El servei “Minuts menuts” és una iniciativa pionera, que vol oferir un temps de respir a les famílies amb infants de 0 a 3 anys i facilitar la conciliació de la vida laboral, personal i familiar. Es tracta d’un servei de guarda de nens i nenes que dóna resposta a aquelles necessitats no previstes o puntals dels seus pares i mares.
 
L’horari de funcionament de l’espai de Balaguer és de dilluns a divendres de 17.30 a 20 hores. El preu del servei és d’un euro per hora d’estada del menor. El nombre d’hores seguides que un/a nen/as pot romandre-hi són tres i dos cops a la setmana com a màxim.
 
El servei “Minuts Menuts” es realitza en col·laboració amb les administracions locals (ajuntaments i consells comarcals), treballant en xarxa i utilitzant els espais ja creats o habilitats per a la primera infància. Amb l’obertura de l’espai de Balaguer, ja són tres els serveis Minuts Menuts que funcionen a la demarcació de Lleida. Els altres dos es troben a la Seu d’Urgell i Tremp.

17:30|.Llar d'Infants Municipal Patufet (c. Mossèn Jacint Verdaguer, 1)|Balaguer (La Noguera)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, inaugurarà el nou servei Minuts Menuts de la Noguera.