Sala de premsa

La consellera Rigau visita Castelló d'Empúries amb motiu de la presentació d'un cicle formatiu de l'àmbit nàutic

query_builder   14 maig 2014 11:21

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Rigau visita Castelló d'Empúries amb motiu de la presentació d'un cicle formatiu de l'àmbit nàutic


Es tracta del cicle de grau mitjà en manteniment electromecànic, perfil professional de vaixells d'esbarjo i serveis portuaris que imparteix l’Institut de Castelló d’Empúries
 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, visitarà demà part de les instal·lacions de l’Institut de Castelló d’Empúries amb motiu de la presentació del cicle formatiu de grau mitjà en manteniment electromecànic, perfil professional de vaixells d'esbarjo i serveis portuaris que imparteix el centre. Acompanyaran la consellera el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, i el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona, Albert Bayot.
 
Així, la titular d’Ensenyament a partir de les 11.00h visitarà les instal·lacions on es realitzen les pràctiques d’aquest cicle formatiu de l’Institut de Castelló d’Empúries, situades al polígon industrial El Pla de la població. Seguidament, es durà a terme la presentació del cicle en què hi participaran, a banda de la consellera Rigau, l’alcalde de Castelló d’Empúries, Xavier M. Sanllehí, i la directora del centre, Lluïsa Pintó. A l’acte també hi serà present el president de l’associació empresaris Nàutics Empuriabrava, Pere Pérez.

11:00|Visita a l'institut de Castelló d'Empúries.Polígon Industrial El Pla (c. Selva, 8)|Castelló d'Empúries (Alt Empordà)

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, visitarà Castelló d’Empúries amb motiu de la presentació d’un cicle formatiu de l’àmbit nàutic.