Sala de premsa

Justícia posa en marxa demà 19 nous òrgans judicials programats per l'any 2008

query_builder   29 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Justícia posa en marxa demà 19 nous òrgans judicials programats per l'any 2008

La consellera Montserrat Tura visita els nous jutjats de Terrassa, Manresa, Igualada i Martorell
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, visitarà demà, dimarts 30 de desembre, quatre dels 19 òrgans judicials que entren en funcionament i que amb els dos jutjats que es van posar en marxa el passat mes de juny a Girona i Barcelona completen el programa de creació de nous òrgans judicials que el Departament de Justícia tenia previst enguany. La presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Maria Eugènia Alegret, i el president de l’Audiència Provincial de Barcelona, José Luis Barrera, assistiran a la visita dels nous òrgans judicials, a més de diverses autoritats municipals i de l’àmbit jurídic.
 
Arribada als jutjats de Terrassa. 10 hores
 
El primer dels nous òrgans judicials que visita la consellera és el jutjat de 1a Instància número 7 de Terrassa, que farà funcions de VIDO (Violència contra la dona) i està ubicat en el nou edifici judicial que es construeix a la ciutat de Terrassa.
 
La visita a Terrassa començarà a les 10 hores i acompanyaran a la consellera l’alcalde del municipi, Pere Navarro, i el degà dels jutjats de Terrassa, Carles Prat, entre altres autoritats.
 
En acabar la visita, hi haurà atenció als mitjans de comunicació.
 
 
 
Arribada als jutjats de Manresa. 12 hores
 
A les 12 hores, Montserrat Tura, comprovarà la posada en marxa del Jutjat Penal núm. 3 de Manresa, al carrer Arbonés 20-32. La consellera hi anirà acompanyada de l’alcalde Josep Campruví, i la degana dels jutjats de Manresa, Míriam de Rosa Palacio. Quan finalitzi l’acte, hi haurà atenció als mitjans de comunicació.
 
El jutjat Penal número 3 que entrarà demà en funcionament a Manresa estarà emplaçat al nou edifici judicial que es construeix al municipi i que acollirà a tots els òrgans judicials quan estigui finalitzat.
 
 
Arribada als jutjats d’Igualada. 16 hores
 
A les 16 hores, la consellera de Justícia visitarà el Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 5 d’Igualada, amb l’alcalde d’Igualada, Jordi Aymamí i el president de l’Audiència Provincial de Barcelona, José Luis Barrera, entre altres autoritats i, en acabar, atendrà als mitjans de comunicació. El nou òrgan judicial està situat al Passeig Mossèn Cinto Verdaguer número 113-117.
 
 
Arribada als jutjats de Martorell. 18.15 hores
 
 
El recorregut per nous òrgans judicials finalitzarà a Martorell, municipi on la consellera de Justícia visitarà el nou Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 7, situat al Passatge Sindicat, 6. Hi anirà acompanyada de l’alcalde de Martorell, Salvador Esteve, i del president de l’Audiència Provincial de Barcelona. Igual com en les visites anteriors, hi haurà atenció als mitjans de comunicació quan finalitzi el recorregut.
 

10:00|.Rambleta del Pare Alegre, 112|Terrassa (El Vallès Occidental)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, visitarà nous òrgans judicials a Terrassa, a les 10h, a Manresa, a les 12h, a Igualada, a les 16h i a Martorell, a les 18.15h.