Sala de premsa

El delegat del Govern visita el municipi dels Pallaresos

query_builder   29 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern visita el municipi dels Pallaresos

Xavier Sabaté es reunirà amb l'alcaldessa i altres membres del consistori i farà un recorregut per la població per conèixer sobre el terreny els projectes de futur
El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, farà demà dimarts, 30 de desembre, una visita institucional als Pallaresos per conèixer amb més profunditat diversos projectes de futur del municipi. El delegat arribarà a les 11 hores a l’Ajuntament, on el rebrà l’alcalde de la població, Anna Maria Ramos, i altres membres del consistori. 

Després d’una breu trobada amb l’equip de govern i els grups de l’oposició, el delegat visitarà el nou edifici de l’Ajuntament, inaugurat a l’agost. A continuació, a les 12 hores, es desplaçarà a la nova zona educativa dels Pallaresos, que inclourà el CEIP Sant Sebastià (que actualment compta amb 433 alumnes), el CEIP Els Pallaresos (81 alumnes), la llar d’infants municipal, i el nou IES dels Pallaresos (que es posarà en marxa el curs 2010-2011 a les instal·lacions definitives i que funciona des d’aquest curs en mòduls prefabricats amb 94 alumnes).

Finalment, a les 12.30 hores, Sabaté visitarà la zona on s’ubicarà l’Àrea Residencial Estratègica (ARE) (que preveu la construcció de 1.131 habitatges en una àrea de 22,63 hectàrees situada al sector residencial), i el nou centre cultural cívic.

11:00|.Ajuntament (Avinguda Catalunya, 12 ). Els Pallaresos (Tarragonès)|Pallaresos (El Tarragonès)

Visita institucional als Pallaresos