Sala de premsa

La consellera d'Ensenyament assisteix a l'acte d'obertura del 5é Congrés Nacional de TDAH

query_builder   15 maig 2014 16:25

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Ensenyament assisteix a l'acte d'obertura del 5é Congrés Nacional de TDAH

 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, assistirà demà divendres a l’acte d’obertura del cinquè Congrés Nacional de TDAH (Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat). L’acte tindrà lloc a les quatre de la tarda al Centre Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).
 
L’acte d’obertura del congrés anirà a càrrec de la presidenta TDAH Catalunya, Elena O’Callaghan; de la presidenta de la Federació Catalana d’Associacions de Famílies i Afectats de TDAH, Begoña Pugés i de la vicerectora de Relacions Institucionals i Cultura de la Universitat de Barcelona, Lourdes Cirlot. La titular d’Ensenyament serà l’encarregada de cloure l’acte.
 
També hi assistirà, per part del Departament d'Ensenyament, la directora d’Educació Infantil i Primària, Alba Espot.
 
Enguany, en la cinquena edició, el congrés porta el lema una mirada cap al futur amb el que es vol posar en relleu que ara ja no es tracta de demostrar que el TDAH existeix, sinó, implicar a la societat per a què es dinamitzin accions per incidir en la qualitat de vida dels afectats i les seves famílies.
 
El congrés està dirigit a professionals de l’àmbit de la sanitat, de l’àmbit educatiu, de la psicologia clínica, de la Justícia, de l’àmbit laboral i, sobretot, als afectats pel TDAH i a les seves famílies. Per aquest motiu, com a novetat d’aquesta edició, es realitzarà un Congrés Junior amb tallers, jocs i activitats destinats a nens, adolescents i joves amb TDAH i els seus germans.
 
El 5è Congrés Nacional està organitzat per l’associació TDAH Catalunya i tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de maig al CCIB. Durant aquests dies diversos professionals realitzaran ponències i tertúlies en relació al TDAH i aprenentatges, a les conseqüències socials i repercussions legals del TDAH, així com el tractament emocional i estratègic dels afectats.

16:00|5é Congrés Nacional de TDAH.CCIB (pl. de Willy Brandt, 11-14)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, assistirà a l’acte d’obertura del 5é Congrés Nacional de TDAH.