Sala de premsa

El president del Parlament de Catalunya lliura el Premi President Companys 2008

query_builder   3 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president del Parlament de Catalunya lliura el Premi President Companys 2008

El president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, presidirà demà l'acte de lliurament del Premi President Companys 2008.

El president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, presidirà demà dijous, 4 de desembre, l’acte de lliurament del Premi President Companys 2008. L’acompanyaran el secretari general de la Vicepresidència, Rafel Niubò; la secretària general de l’Esport, Anna Pruna, i el president de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals.
Durant l’acte, que s’iniciarà a les 20.00 hores al Palau de Pedralbes de Barcelona, el president del Parlament lliurarà el Premi President Companys 2008 al president de la Federació Catalana de Rugby, Xavier-Albert Canal.
 
Posteriorment, es lliuraran les insígnies d’or que la Plataforma atorga a persones de diferents àmbits del món de l’esport pel seu treball i suport públic a les seleccions catalanes, i es retrà homenatge a les quinze federacions que aquest any han representat Catalunya en competició oficial, que són les de futbol sala, patinatge, pitch & putt, korfbal, curses de muntanya, físic-culturisme, bowling, raquetbol, fistball, raquetes de neu, ball esportiu, futbol australià, icestock, twirling i kickboxing.

20:00|.Palau de Pedralbes (av. Diagonal, 686)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari general de la Vicepresidència, Rafel Niubò, i la secretària general de l’Esport, Anna Pruna, assistiran al lliurament del Premi President Companys. L'acte l'encapçalarà el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach.