Sala de premsa

El conseller Vila signa un conveni per a la potenciació de la xarxa de transport públic en l'Espai Català Transfronterer

query_builder   22 maig 2014 14:29

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Vila signa un conveni per a la potenciació de la xarxa de transport públic en l'Espai Català Transfronterer

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i la presidenta del Consell General dels Pirineus Orientals (CGPO), Hermeline Malherbe, signaran demà divendres, 23 de maig, un conveni per a la potenciació de la xarxa de transport públic en l’Espai Català Transfronterer.
A l’acte també hi assistirà el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús.
 
La signatura tindrà lloc, a les 10.15 hores, a la sala Carles Rahola de la Delegació del Govern a Girona (C. Pompeu Fabra, 1).

10:15|Vila signa un conveni per a la potenciació de la xarxa de transport transfronterer.Delegació del Govern a Girona. Sala Carles Rahola (c. Pompeu Fabra, 1)|Girona (Gironès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i la presidenta del Consell General dels Pirineus Orientals, Hermeline Malherbe, signaran un conveni per a la potenciació de la xarxa de transport públic en l’Espai Català Transfronterer. A l’acte també assistirà el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús.