Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila col·loca la primera pedra de les obres d'ampliació de la residència de gent gran a Santa Coloma de Queralt

query_builder   4 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila col·loca la primera pedra de les obres d'ampliació de la residència de gent gran a Santa Coloma de Queralt

La Consellera d'Acció Social i Ciutadania també visitarà la seu de l'ajuntament i mantindrà una reunió de treball amb l'alcalde de la població i altres membres del consistori.
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, el proper divendres, 5 de desembre, visitarà a les 13,15h. l’ajuntament de Sant Coloma de Queralt i s’entrevistarà amb el seu alcalde, Ramon Borràs, i altres membres del consistori.
 
Tot seguit, la consellera Capdevila, acompanyada de l’Alcalde Borràs, es traslladarà a la llar-residència Ntra. Sra. Del Carme per posar la primera pedra de les obres d’ampliació i millora de la residència. A l’acte també hi assistiran el president del Consorci Sociosanitari d’Igualada, Jordi Aymamí, el gerent del Consorci de Santa Coloma, Carles Gausachs, i el director dels serveis territorials del Departament a Tarragona, Jordi Tous.
 
Actualment, la residència assistida disposa de 46 places i 10 de centre de dia, El Departament d’Acció Social i Ciutadania hi té 35 places de residència col·laboradores. Amb l’ampliació, la residència assistida augmentarà en 14 places (fins a un total de 60), i el centre de dia tindrà 10 places més (amb un total de 20).
 
La llar-residència Ntro Sra. Del Carme està gestionada pel Consorci Sociosanitari de Santa Coloma de Queralt en el que hi participen el Consorci Sociosanitari d’Igualada i l’ajuntament de Santa Coloma.
 
 

13:30|.Carretera de la Llacuna, 9|Santa Coloma de Queralt (La Conca de Barberà)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, col·locarà la primera pedra de les obres d'ampliació de la residència de gent gran de Santa Coloma de Queralt.