Sala de premsa

El conseller de la Presidència clou l'acte de lliurament dels 14ns Premis Ràdio Associació

query_builder   28 maig 2014 17:25

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de la Presidència clou l'acte de lliurament dels 14ns Premis Ràdio Associació

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, farà demà dijous, dia 29 de maig, la cloenda de la gala dels 14ns Premis Ràdio Associació i lliurarà el Premi Ràdio Associació al millor professional de ràdio.
 
També hi assistiran el conseller d’Interior, Ramon Espadaler; el secretari del Govern de la Generalitat, Jordi Baiget; el secretari del Comunicació del Govern, Josep Martí i el director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès.
 
El conseller arribarà a les 19.25h a l’Auditori de l’ONCE (Gran Via de les Corts Catalanes, 400) on serà rebut pel president del Consell Rector de Ràdio Associació de Catalunya, Jordi Margarit; i els exconsellers de la Generalitat de Catalunya i membres del jurat, Carles Solà i Joan Manuel Tresserras, així com altres membres del jurat i assistents.

19:30|El conseller de la Presidència clou l'acte de lliurament dels 14ns Premis Ràdio Associació.Auditori de l'ONCE (Gran Via de les Corts Catalanes, 400)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, farà la cloenda de la gala dels 14ns Premis Ràdio Associació i lliurarà el Premi Ràdio Associació al millor professional de ràdio. A l'acte també hi assistiran el secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí, i el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès.