Sala de premsa

La consellera d'Acció Social, Carme Capdevila, farà una visita inaugural de la nova residència de gent gran de Llorenç del Penedès

query_builder   4 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Acció Social, Carme Capdevila, farà una visita inaugural de la nova residència de gent gran de Llorenç del Penedès

També visitarà la seu de l'Ajuntament i mantindrà una reunió de treball amb l'alcalde, Salvador Sonet, i altres membre del consistori
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, visitarà el proper divendres l’ajuntament de Llorenç del Penedès i s’entrevistarà amb el seu alcalde, Salvador Sonet, i altres membres del consistori. Jordi Tous, director dels serveis territorials del Departament a Tarragona, acompanyarà la Consellera.
 
Tot seguit, la consellera Capdevila farà una visita inaugural a la nova residència assistida de gent gran de Llorenç del Penedès. El “Centre gerontològic Llorenç del Penedès, SL” és de titularitat privada  i es troba en un edifici de nova construcció, que compta amb 120 places de residència assistida i 20 de centre de dia. Segons conveni de col·laboració signat el passat 14 d’octubre entre l’entitat i el Departament, 90 places residencials estaran a disposició del Departament. La residència compta amb consultori mèdic, un servei d’infermeria, i un servei de rehabilitació. Ofereix els serveis de teràpia ocupacional, atenció psicològica, oxigen teràpia, podologia i perruqueria.
 
Forma part del Grupo Gestión Social, que compta amb 14 residències a Navarra i a Castella-Lleó, i que desenvolupa la seva activitat des de l’any 1990 en el camp de la promoció i gestió de centres destinats a l’assistència integral de persones grans dependents. En total, a les 15 residències del grup, s’ofereixen 937 places residencials i 145 places d’atenció diürna. Aquest és el primer establiment que obren a Catalunya.
 
A més de l’alcalde de Llorenç del Penedés i del director del serveis territorials del Departament, en aquesta visita, la Consellera Carme Capdevila anirà acompanyada del President del Consell Comarcal, Jordi Sanchez, dels alcaldes d’altres poblacions veïnes, i del conseller delegat Grupo Gestión Social, José Luis Santamaria, entre altres personalitats.

17:30|.Residència per a gent gran (Camí de cal Prosset, 15)|Llorenç del Penedès (El Baix Penedès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, farà una visita inaugural a la residència per a gent gran de Llorenç del Penedès.