Sala de premsa

Inauguració d'«Arquitectures Empeltades», l'exposició que representarà Catalunya a la Biennal d'Arquitectura de Venècia

query_builder   3 juny 2014 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

Inauguració d'«Arquitectures Empeltades», l'exposició que representarà Catalunya a la Biennal d'Arquitectura de Venècia

Dijous vinent, 5 de juny, s’inaugurarà l’exposició “Arquitectures Empeltades, comissariada per Josep Torrents i Alegre, que representarà Catalunya a la 14a Biennal d’Arquitectura de Venècia dins els Eventi Collaterali.
 
L’exposició es presentarà en una roda de premsa a les 10.30h a càrrec del conseller de Cultura, Ferran Mascarell; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; el director de Promoció dels Sectors Culturals de l'Institut de Cultura de Barcelona, Llucià Homs; el director de l’Institut Ramon Llull, Àlex Susanna, i el comissari, Josep Torrents i Alegre.
 
Posteriorment, a les 18.30h, tindrà lloc la inauguració oficial.
 
La proposta catalana ha despertat força expectativa i és un dels 25 projectes que recomana la revista Wallpaper.
 
Aquesta serà la segona vegada que l’Institut Ramon Llull impulsa la presència de Catalunya a la Biennal d’Arquitectura, després d’haver-hi presentat amb un gran èxit de públic i crítica el projecte “Vogadors”, comissariat per Jordi Badia i Félix Arranz el 2012 i integrat per nou obres de joves arquitectes catalans i balears. Des de l’any 2009 té presència regular també a la Biennal d’Art.

10:30|Mascarell i Vila presenten "Arquitectures Empeltades", l'exposició que representarà Catalunya a la Biennal d'Arquitectura de Venècia.Cantieri Navali, Calle Quintavalle, Castello, 40.|San Pietro di Castello, Venècia (Itàlia)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, presentaran en roda de premsa l'exposició "Arquitectures Empeltades", que representarà Catalunya a la Biennal d’Arquitectura de Venècia. També hi intervindran el director de Promoció dels Sectors Culturals de l'Institut de Cultura de Barcelona, Llucià Homs; el director de l’Institut Ramon Llull, Àlex Susanna, i el comissari, Josep Torrents i Alegre. A les 18.30 hores tindrà lloc la inauguració oficial de l'exposició.