Sala de premsa

L'ACC informa sobre l'increment de productes destruïts o retirats del mercat pel seu risc

query_builder   4 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

L'ACC informa sobre l'increment de productes destruïts o retirats del mercat pel seu risc

Roda de premsa i visita a l'exposició "Amb tu, segur"
Demà divendres, 5 de desembre, el secretari de Política Financera, Competència i Consum, Miguel Salazar, i el director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Jordi Anguera, oferiran una roda de premsa per informar de les dades d’evolució dels productes destruïts o retirats del mercat català els últims anys. Les actuacions relatives a la seguretat dels productes dutes a terme per l’Agència Catalàna de Consum s’han incrementat els últims anys, tant des del punt de vista de la inspecció com de la divulgació i informació al consumidor.
 
Abans de la roda de premsa es farà una visita guiada a l’exposició “Amb tu, segur” , programada abans de les festes de Nadal per tal de donar eines als consumidors sobre els elements clau per a garantir la compra de productes segurs.
 
La visita a l’exposició tindrà lloc a les 10.30 h i a continuació es farà la roda de premsa a la primera planta de l’edifici de les cotxeres situat al mateix jardi del Palau Robert.

10:30|.Jardins del Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107) |Barcelona (Barcelonès)

El secretari de Política Financera, Competència i Consum, Miguel Salazar, i el director de l’Agència Catalana del Consum, Jordi Anguera, informaran en roda de premsa de l'evolució dels productes retirats dels mercat.Abans de la roda de premsa es farà una visita guiada a l’exposició “Amb tu, segur” , programada abans de les festes de Nadal per tal de donar eines als consumidors sobre els elements clau per a garantir la compra de productes segurs.