Sala de premsa

La Fira de Nadal d'articles elaborats a les presons s'obre demà als Jardinets de Gràcia

query_builder   4 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La Fira de Nadal d'articles elaborats a les presons s'obre demà als Jardinets de Gràcia

La 4a edició de la mostra ART-ístics es dedica enguany al cineasta Tim Burton. A la fira s'hi poden adquirir regals artístics i solidaris elaborats per interns de tots els centres penitenciaris al llarg de l'any
La directora general de Recursos i Règim Penitenciari del Departament de Justícia, Maria Jesús Martínez; el director general d’Execució Penal, Jordi Samsó, i el regidor del districte de Gràcia de l’Ajuntament de Barcelona, Guillem Espriu, inauguraran demà dijous, 5 de desembre, a les 13.00 h, la quarta edició de la Fira de Nadal ART-ístics, amb articles elaborats als tallers dels centres penitenciaris de Catalunya. La mostra està instal·lada als Jardinets de Gràcia de Barcelona.
 
L’edició d’enguany està dedicada a l’artista i cineasta Tim Burton, amb motiu del seu 50è aniversari, i s’inspira en la seva pel·lícula Malson abans de Nadal.
 
A la fira es poden trobar centenars d’articles elaborats durant tot l’any als diversos tallers d’arts plàstiques de tots els centres penitenciaris de Catalunya. Hi ha objectes de bijuteria, enquadernació, cartó pedra, ceràmica i cistelleria, escultures i una important col·lecció de pintures, a més d’objectes de disseny. En conjunt, la fira posa a la venda una gran varietat d’objectes de regal i decoratius per fer obsequis durant aquestes festes.
 
Els preus dels productes són molt diversos: es poden adquirir des d’articles d’un o dos euros fins a peces més valuoses que superen els 70 euros.  
 
La fira durarà fins al 14 de desembre i estarà oberta al públic de les 10.30 h del matí a les 21.30 h del vespre.
 
Organitzen la mostra el Departament de Justícia de la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Ared per a la Reinserció de Dones.
 
 

13:00|.Jardinets de Gràcia|Barcelona (El Barcelonès)

La directora general de Recursos i Règim Penitenciari, Maria Jesús Martínez; el director general d’Execució Penal, Jordi Samsó, i el regidor del districte de Gràcia de l’Ajuntament de Barcelona, Guillem Espriu, inauguraran la quarta edició de la Fira de Nadal ART-ístics, amb articles elaborats als tallers dels centres penitenciaris de Catalunya.