Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila presideix la presentació del Consorci d'Acció Social de Catalunya

query_builder   5 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila presideix la presentació del Consorci d'Acció Social de Catalunya

El nou ens constitueix també SUMAR, una empresa pública d'acció social per invertir i gestionar infraestructures i serveis socials
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà el proper dimarts la presentació del Consorci d’Acció Social de Catalunya (CASC). Aquest nou organisme, impulsat per diferents ajuntaments de les comarques de Girona amb el suport del Departament, vol servir com a instrument de coordinació dels ens locals per millorar la prestació dels serveis socials. A l’acte de presentació acompanyaran la consellera l’alcalde de Banyoles i president del CASC, Miquel Noguer; i el delegat general de la Caixa a Girona, Jordi Nicolau.
 
El CASC el constitueixen inicialment els Consorcis d’Acció Social de la Garrotxa, Pla de l’Estany-Banyoles i Gironès-Salt i està prevista en breu la incorporació dels de l’Alt Empordà-Figueres-Roses i el del Ripollès. En el futur podrà ampliar-se amb la incorporació de nous Consorcis, diputacions o entitats privades sense ànim de lucre.
 
El Consorci neix per donar resposta als reptes que els ens locals tenen plantejats arran de l’aprovació de la Llei de Serveis Socials i la Llei de la dependència. L’organisme coordinarà la feina dels municipis per millorar la prestació dels serveis, tindrà funcions de consultoria i assessorament, potenciarà i proposarà la construcció de noves infraestructures socials, n’assumirà la gestió i promourà la innovació tecnològica en els serveis socials.

18:45|.Ajuntament de Banyoles (Passeig de la Indústria, 25)|Banyoles (El Pla de l'Estany)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà la presentació del Consorci d’Acció Social de Catalunya.