Sala de premsa

El conseller Homs presidirà la constitució de la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en català

query_builder   16 juny 2014 16:17

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Homs presidirà la constitució de la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en català

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, presidirà, demà a les 19 hores al Palau de la Generalitat, l’acte de constitució de la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en català. La Federació aplegarà l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) i l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) i l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal i Local (ACPC) i té per objectiu crear una entitat que potenciï la col·laboració i la generació de sinergies entre les diferents associacions i els seus editors.
 
L’acte comptarà amb la intervenció inicial del secretari de comunicació, Josep Martí, que explicarà les línies mestres de l’acte fundacional. A continuació, intervindran els expresidents de les tres associacions, Francesc Dalmases (APPEC), Antoni Garrido (ACPC) i Ramon Grau (AMIC). Seguidament, se signarà l’acta fundacional per part dels tres presidents actuals de les associacions, Lluís Gendrau (APPEC), Carles Ayats (ACPC) i Alfons Udina (AMIC). El conseller Homs clourà l’acte.

19:00|Homs presideix la constitució de la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en català .Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, presidirà l’acte de constitució de la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en català. La intervenció inicial de l'acte anirà a càrrec del secretari de Comunicació, Josep Martí. També hi assistirà el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès.