Sala de premsa

El conseller de Cultura assisteix a l'acte d'homenatge a l'obra 'Cançoner popular de Catalunya'

query_builder   17 juny 2014 15:33

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Cultura assisteix a l'acte d'homenatge a l'obra 'Cançoner popular de Catalunya'

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, participarà demà dimecres, 18 de juny, a l’acte d’homenatge a l’obra Cançoner popular de Catalunya que tindrà lloc a les 18 hores a la Biblioteca de Catalunya. L’homenatge l’organitzen l'Abadia de Montserrat i el Departament de Cultura en el marc dels actes de commemoració del cinquantenari de la mort de Rafael Patxot.
 
Intervindran a l’acte el pare Josep Massot, conservador del fons de l'obra; Ramon Vilar, etnomusicòleg; Salvador Rebés, filòleg, i Josep Lluís Guzmán, compositor. També hi participaran Eugènia Serra, directora de la Biblioteca de Catalunya; Joan Puigdollers, president del Consell Assessor de la Masia Mariona, i Lluís Puig, director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals. L'acte comptarà amb una projecció audiovisual i amb una audició musical del grup vocal 8 a 4.
 
Enguany es fan actes commemoratius amb motiu del cinquantenari de la mort de Rafael Patxot i Jubert (Sant Feliu de Guíxols, 1872 - Ginebra, Suïssa, 1964), gran mecenes de la cultura catalana, científic, industrial surer, filantrop, bibliòfil i escriptor. Va ser un humanista d'esperit independent i impulsor de projectes en l'àmbit de la cultura popular i la  meteorologia.
 

18:00|Acte d'homenatge a l'obra 'Cançoner popular de Catalunya' .Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya (c. Hospital, 56)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, participarà en l’acte d’homenatge a l’obra Cançoner popular de Catalunya.