Sala de premsa

El Departament de Salut presenta els primers resultats de la recerca en ciències de la salut a Catalunya.

Per cada euro que s'inverteix en els centres de recerca biomèdica, aquests n'aconsegueixen captar tres més

query_builder   18 juny 2014 09:48

settings_input_antenna Convocatòria

Per cada euro que s'inverteix en els centres de recerca biomèdica, aquests n'aconsegueixen captar tres més

L’acte tindrà lloc al CaixaForum i el conseller de Salut, Boi Ruiz en farà la cloenda.
 
El proper dijous 19 de juny, el Departament de Salut presentarà el primer informe de la recerca en ciències de la salut que ha elaborat la Central de Resultats, del qual es desprèn que per cada euro que s’inverteix en els centres de recerca biomèdica, aquests n’aconsegueixen captar tres més.
 
En l’acte, que es farà al CaixaForum de Barcelona, es donaran a conèixer el nombre d’investigadors que hi ha a Catalunya, els recursos econòmics d’origen competitiu i no competitiu, les patents que sorgeixen de la transferència de coneixement i la quantitat anual d’assajos clínics i articles científics, entre d’altres.
 
El nou informe ha analitzat les dades de 19 centres de recerca i instituts d’investigació sanitària del país durant l’any 2012. El conseller de Salut, Boi Ruiz; el director general de Planificació i Recerca en Salut, Carles Constante, i el director de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries (AQuAS), Josep Maria Argimon, atendran els mitjans de comunicació a les 12.00 hores per donar-ne a conèixer els resultats principals.
 
 
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
ACTE:
 
Presentació Central de Resultats: Recerca en ciències de la salut
DIA:
Dijous, 19 de juny de 2014
HORA:
12.00h
LLOC:
Sala Noble Principal del CaixaForum
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
Barcelona
 

12:00|El conseller de Salut presenta el primer informe de la recerca en ciències de la salut.CaixaFòrum (av. Ferrer i Guàrdia, 6-8)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Boi Ruiz; el director general de Planificació i Recerca en Salut, Carles Constante, i el director de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries (AQuAS), Josep Maria Argimon, atendran els mitjans de comunicació per donar a conèixer els indicadors principals sobre el primer informe de la recerca en ciències de la salut que ha elaborat la Central de Resultats.