Sala de premsa

TURISME

El secretari d'Empresa i Competitivitat, Pere Torres, lliurarà demà els primers diplomes de la nova certificació Hotel Gastronòmic de Catalunya

query_builder   18 juny 2014 12:51

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari d'Empresa i Competitivitat, Pere Torres, lliurarà demà els primers diplomes de la nova certificació Hotel Gastronòmic de Catalunya

 

  • L’objectiu d’aquest nou segell de qualitat és posicionar en el mercat una oferta turística singular, d’alt valor afegit, que combina l’allotjament confortable amb una oferta gastronòmica de cuina catalana arrelada en el territori.
 
El secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, lliurarà demà 19 de juny els primers diplomes de la nova certificació Hotel Gastronòmic de Catalunya, que rebran 35 establiments hotelers. L’acte tindrà lloc a les 12.00h, a la sala cotxeres del Palau Robert de Barcelona, i comptarà amb la presència de la directora general de Turisme, Marian Muro, i del director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa.
 
La certificació Hotel Gastronòmic és un nou segell de qualitat impulsat per la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Turisme. L’objectiu d’aquest segell és posicionar en el mercat una oferta turística singular, d’alt valor afegit, que combina l’allotjament confortable amb una oferta gastronòmica de cuina catalana arrelada en el territori.
 
A l’acte assistiran els representants dels hotels certificats i, en finalitzar, se servirà una petita mostra gastronòmica elaborada per l’Hotel Can Boix de Peramola.

12:00|Diplomes de la nova certificació Hotel Gastronòmic de Catalunya.Palau Robert. Sala Cotxeres (pg. de Gràcia, 107)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, lliurarà els primers diplomes de la nova certificació Hotel Gastronòmic de Catalunya.