Sala de premsa

OCUPACIÓ

Trobada del Consell Assessor del Programa aracoop a Vilafranca del Penedès

query_builder   25 juny 2014 12:23

settings_input_antenna Convocatòria

Trobada del Consell Assessor del Programa aracoop a Vilafranca del Penedès

 

Demà dijous, 26 de juny, el recinte ‘La Fassina’ de Vilafranca del Penedès (Avinguda Catalunya, 22) acollirà entre les 10:00 i les 14.00 hores (aproximadament) la trobada del Consell Assessor del Programa aracoop.
 
La jornada comptarà amb la presència del director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, Xavier López, i la coordinadora del programa aracoop, Maravillas Rojo, a qui acompanyaran: el tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Joan Manel Montfort; el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella, i el president de la Confederació de Cooperatives de Catalunya, Perfecto Alonso,
 
El programa de l’acte inclou una valoració de les activitats d’aracoop que s’estan desenvolupant i es desenvoluparan en el futur, a càrrec de Maravillas Rojo. Seguidament hi intervindran les entitats que col·laboren en el programa i també s’hi exposaran diferents experiències cooperatives d’èxit desenvolupades a la comarca: la vinícola Covides, i les iniciatives de l’àmbit socioeducatiu Actua i La Fera Ferotge.
 
Aracoop és un programa marc de cooperació públic privada impulsat pel Departament d’Empresa i Ocupació amb la participació activa de la Confederació i les federacions de cooperatives i la col·laboració de 80 entitats del conjunt del territori per ampliar, renovar i enfortir l’economia social i cooperativa.
 
Tancaran l’acte, cap a un quart de dues, el director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, Xavier López, i el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella.
 
Després de la cloenda, el director general d’Economia Social atendrà els mitjans que ho sol·licitin.
 
Podeu accedir al programa complet de la trobada en l’enllaç següent:

10:00|Trobada del Consell Assessor del Programa aracoop a Vilafranca del Penedès.La Fassina (av. Catalunya, 22)|Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

El director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, Xavier López, assistirà a la trobada del Consell Assessor del Programa aracoop. També ho faran  i la coordinadora del programa aracoop, Maravillas Rojo, a qui acompanyaran el tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Joan Manel Montfort; el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella, i el president de la Confederació de Cooperatives de Catalunya, Perfecto Alonso.