Sala de premsa

INDÚSTRIA

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, assisteix demà la presentació de la nova planta d'Espuña a La Pobla de Lillet

query_builder   27 juny 2014 13:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, assisteix demà la presentació de la nova planta d'Espuña a La Pobla de Lillet

 
El conseller d’Empresa, Felip Puig, assistirà demà dissabte, 28 de juny a una reunió amb el gerent  d’Espuña i l’alcalde de La Pobla de Lillet on es presentarà el projecte d’aquesta empresa d’embotits per a la planta de Soluciones Alimentarias R45 SL. que estava en concurs de creditors i que va ser adquirida pel grup olotí la setmana passada.  
 
En acabar la reunió a porta tancada, es presentarà el nou projecte davant dels mitjans de comunicació, a la mateixa sala de plens del consistori.
 
Finalment, els assistents es traslladaran al polígon industrial on es faran una foto davant de la futura planta d’Espuña.
 
Agenda de la visita:
11:00h. Iinici de la reunió a porta tancada entre Generalitat, Ajuntament i Espuña.
11:45h. (aprox) Atenció als mitjans.
12:00h. Trasllat cap al polígon industrial i fotografia davant la futura planta.

11:00|Presentació de la nova planta d'Espuña a La Pobla de Lillet.Ajuntament de La Pobla de Lillet (pl. de l'Ajuntament, s/n)|La Pobla de Lillet (Berguedà)

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, assistirà a la presentació de la nova planta d’Espuña a La Pobla de Lillet. L'acompanyarà el delegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau.