Sala de premsa

El dijous 3 de juliol, a les 12 hores, amb els comissaris

Presentació de l'exposició "El Camí de Tohoku: naturalesa, tradició i innovació" al Palau Robert

query_builder   1 juliol 2014 07:55

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de l'exposició "El Camí de Tohoku: naturalesa, tradició i innovació" al Palau Robert

El dijous 3 de juliol, a les 12 hores, tindrà lloc la presentació a la premsa de l’exposició “El Camí de Tohoku: naturalesa, tradició i innovació”, amb la presència dels dos comissaris Yoshihide Kobanawa i Kaoru Fujii.
La mostra, que es podrà visitar a la Sala 4 de les Cotxeres, està dedicada a l’artesania i el disseny de la regió nord-oriental de Tohoku, devastada per un terratrèmol de 9 graus, seguit d'un tsunami, l'11 de març del 2011. S’hi exhibeixen des d’estris d'ús quotidià fins a accessoris o joies, elaborats amb materials originals de Tohoku, productes artesans d’aquesta regió que transmeten la saviesa ancestral del Japó.
L’acte inaugural tindrà lloc el mateix  dijous, a les 19 hores. Hi intervindran el director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès; el director general de Relacions Exteriors, Iban Rabasa; el cònsol general adjunt del Japó a Barcelona, Shigeharu Orihana; la directora de l’associació Hasekura Program, Renata Piazza, i un dels comissaris de la mostra, Yoshihide Kobanawa.