Sala de premsa

Presentació del disc 'La Història de Catalunya amb cançons'

query_builder   15 juliol 2014 09:12

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del disc 'La Història de Catalunya amb cançons'

El director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, Lluís Puig, i el comissari del Tricentenari, Miquel Calçada, presentaran demà, 16 de juliol, els detalls de l’edició del nou disc Història de Catalunya amb cançons. Versió actualitzada 2014. L’acte, obert al públic, tindrà lloc al Palau Marc, seu del Departament de Cultura, a les 19.30 hores.
 
A la presentació hi assistiran alguns dels artistes que han participat en la nova edició. La gravació del disc ha comptat amb la participació d’Antoni Ros Marbà, com a director i compositor; l’OBC-Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya; el Cor Infantil dels Amics de la Unió; les veus solistes de Nina i Daniel Anglès; la narració de Lloll Bertran i Lluís Soler i la col·laboració especial de Josep Maria Mainat i Toni Cruz. El nou CD, editat per la discogràfica Picap, incorpora 5 noves cançons, amb lletra de Miquel Desclot, nova instrumentació i noves narracions.

19:30|Presentació del disc "La Història de Catalunya amb cançons".Departament de Cultura (Rambla Santa Mònica, 8)|Barcelona (Barcelonès)

El director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, Lluís Puig, i el comissari del Tricentenari, Miquel Calçada, presentaran els detalls de l’edició del nou disc Història de Catalunya amb cançons. Versió actualitzada 2014.