Sala de premsa

Demà divendres 18 de juliol, a les 12.30 h, al Hotel Claris (c/ Pau Claris, 150 Barcelona)

RECORDATORI: El Departament d'Interior presenta una aplicació mòbil d'emergències pels turistes que visitin Catalunya

query_builder   16 juliol 2014 17:32

settings_input_antenna Convocatòria

RECORDATORI: El Departament d'Interior presenta una aplicació mòbil d'emergències pels turistes que visitin Catalunya

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler,  presentarà demà divendres 18 de juliol una aplicació de telefonia mòbil, adaptada als turistes que visitin Catalunya. A l’acte també intervindran el director general de Telefónica, Kim Faura, la directora general de Turisme, Marian Muro, el president del Gremi d’Hotels de Barcelona, Jordi Clos, i el director del Centre d'Atenció i Gestió de Trucades d'Urgència 112 Catalunya, David Ciudad.
 
Aquesta aplicació de telefonia mòbil, pionera a Europa i desenvolupada per Telefónica, permetrà als turistes que visiten Catalunya i que no parlen cap dels idiomes en que el telèfon 112 dóna servei (català, castellà, anglès, francès i alemany) comunicar-se amb el telèfon d’emergències a través de pictogrames i un servei de geolocalització mitjançant el seu idioma.
 
El Gremi d’Hotels de Barcelona serà la primera entitat en adherir-se al projecte i signar el conveni de col·laboració que permetrà a tots els turistes usuaris de l’hotel beneficiar-se d’aquest aplicatiu.
 
L’acte, que tindrà lloc a l’Hotel Claris de Barcelona, comptarà també amb la presència del secretari general de la Confederació Empresarial d’Hostaleria, Restauració i Apartaments Turístics de Catalunya, Manel Casals, el vicedegà secretari general del Comitè Executiu del Cos Consular, Josep M. Calmet, acompanyat de cònsols de països com  Japó, Marroc, Albania, Turquia, Finlandia i Guinea entre d’altres, així com diversos representants d’entitats del sector turístic.
 
 
 
 
 
 

12:30|El conseller Espadaler presenta una aplicació mòbil d'emergències pels turistes que visitin Catalunya.Hotel Claris (c. Pau Claris, 150)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, presentarà una aplicació de telefonia mòbil, adaptada als turistes que visitin Catalunya. A l’acte també intervindran el director general de Telefónica, Kim Faura; la directora general de Turisme, Marian Muro; el president del Gremi d’Hotels de Barcelona, Jordi Clos; i el director del Centre d'Atenció i Gestió de Trucades d'Urgència 112 Catalunya, David Ciudad.