Sala de premsa

Presentació del Projecte VISC+, facilitador de la recerca i la innovació en l'àmbit de la salut

query_builder   25 juliol 2014 15:20

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del Projecte VISC+, facilitador de la recerca i la innovació en l'àmbit de la salut

El proper dilluns 28 de juliol es portarà a terme a la seu de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) una trobada amb periodistes i mitjans de comunicació per tal de presentar i explicar el Projecte VISC+, Més Valor a la Informació de Salut de Catalunya.
 
Aquesta és una iniciativa del Departament de Salut que té per objectiu posar a disposició de la comunitat científica informació del sistema sanitari català relacionada, anonimitzada i segura, amb l’objectiu de facilitar la recerca, la innovació i l’avaluació.
 
A la trobada hi intervindran el Dr. Antoni Trilla, president del Consell d’Administració de l’AQuAS, i el Dr. Josep Maria Argimon, director de l’AQuAS, que explicaran en què consisteix el Projecte VISC+. Alhora, hi intervindran el Dr. Jordi Camí, director general del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) i de la Fundació Pasqual Maragall, el Dr. Ángel Chamorro, director de la Unitat d’Ictus de l’Hospital Clínic de Barcelona, i el Dr. Ildefons Hervás, de la Direcció d’Innovació i adjunt a la Direcció de l’Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau, que exposaran la utilitat i el valor del Projecte VISC+ i explicaran aplicacions concretes d’aquest Projecte per facilitar i promoure la recerca i la innovació.
 
 
SESSIÓ INFORMATIVA PER A PERIODISTES
 
ACTE:
 
Trobada-esmorzar amb periodistes. Explicació del Projecte VISC+
DIA:
Dilluns, 28 de juliol de 2014
HORA:
10.00 h
LLOC:
Seu de l’AQuAS, edifici Salvany
Carrer Roc Boronat, 81
Barcelona
 
 
 
Després de la sessió informativa, els protagonistes respondran a les preguntes dels mitjans de comunicació