Sala de premsa

Signatura del conveni 'Projecte Boscos del Vallès'

query_builder   8 setembre 2014 15:41

settings_input_antenna Convocatòria

Signatura del conveni 'Projecte Boscos del Vallès'

El conseller d'Agricultura, Ramadria, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Ma Pelegrí, el diputat president delegat de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelon,Joan Puigdollers, l l' alcaldessa presidenta del Consell Comarcal del Vallès Occidental,Pepita Pedraza, signen el conveni de col.laboració per al desenvolupament del projecte 'Boscos del Vallès'-Programa de prevenció d'incendis forestals i d'utiltizació de la biomassa per a generació d'energia al Vallès Occidental.
 
Es preveu fer atenció als mitjans en finalitzar la signatura

12:00|Signatura del conveni 'Projecte Boscos del Vallès'.Seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental (crta. Nacional N-150)|Terrassa (Vallès Occidental)

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep M. Pelegrí; el diputat president delegat de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelon, Joan Puigdollers, i l' alcaldessa presidenta del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Pepita Pedraza, signaran el conveni de col·laboració per al desenvolupament del projecte "Boscos del Vallès", un programa de prevenció d'incendis forestals i d'utiltizació de la biomassa per a generació d'energia al Vallès Occidental. En acabar hi haurà atenció als mitjans.