Sala de premsa

RECTIFICACIÓ.Demà dissabte 13 de setembre, a les 09.45 h, al departament d'Interior

Presentació de la nova modalitat de funcionament del bus-VAO de la C-58

query_builder   12 setembre 2014 13:09

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la nova modalitat de funcionament del bus-VAO de la C-58

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, acompanyat del director del Servei Català de Trànsit (SCT), Joan Josep Isern, presentarà demà dissabte 13 de setembre, la nova modalitat de funcionament del bus-VAO de la C-58.
 
El departament d’Interior posarà a disposició dels mitjans de comunicació un mini bus que sortirà a les 10.00h de la seu de la conselleria ( Passeig Sant Joan, 39-41). Un cop allà es podran prendre imatges i el conseller atendrà els mitjans de comunicació.

09:45|Espadaler presenta la nova modalitat de funcionament del bus-VAO de la C-58.Departament d'Interior (c. Diputació, 39-41)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, acompanyat del director del Servei Català de Trànsit (SCT), Joan Josep Isern, presentarà la nova modalitat de funcionament del bus-VAO de la C-58. El Departament d’Interior posarà a disposició dels mitjans de comunicació un mini bus, que sortirà a les 10.00 hores de la seu de la Conselleria (Passeig de Sant Joan, 39-41). Un cop allà es podran prendre imatges i el conseller atendrà els mitjans de comunicació.