Sala de premsa

El conseller Homs presideix la Gala de Campdevànol

query_builder   19 setembre 2014 17:52

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Homs presideix la Gala de Campdevànol

•    El portaveu del Govern també visitarà el consistori
 
El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, presidirà el proper dilluns, 22 de setembre, la dansa de la Gala de Campdevànol i visitarà el consistori. També hi assistirà el delegat de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús.

El conseller  arribarà a l’Ajuntament  de Campdevànol a les 17.50 hores des d’on es desplaçarà a la Plaça de la Dansa per seguir la Gala. A continuació, a les 18.30 hores, Homs es desplaçarà al consistori on signarà el llibre d’honor. A les 18.45 hores està previst que visiti l’exposició itinerant “La Dansa de la Gala de Campdevànol”.

El passat mes de juliol, el Govern va acordar declarar la dansa de la Gala de Campdevànol com a element festiu patrimonial d’interès nacional i inscriure-la al Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya.

17:50|El conseller Homs presideix la Gala de Campdevànol.Ajuntament de Campdevànol (pl. Anselm Clavé, 1)|Campdevànol (Ripollès)

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, presidirà la dansa de la Gala de Campdevànol i visitarà el consistori. També hi assistirà el delegat de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús i el director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, Lluís Puig.