Sala de premsa

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugurarà demà el saló Expohogar Tardor

query_builder   25 setembre 2014 11:22

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugurarà demà el saló Expohogar Tardor

 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, presidirà demà divendres, 26 setembre, al Palau 1 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, la inauguració del saló Expohogar Tardor, que celebra la seva 52ena edició.
 
Fins el proper dilluns, Expohogar exposa més de 30.000 nous productes de decoració, regals, articles de bijuteria, complements de moda, marroquineria i viatge, artesania, papereria i flor seca i artificial.
 
El conseller Puig iniciarà el recorregut inaugural per diferents estands de la fira a les 11.45 hores, acompanyat del president del Consell d’Administració de Fira de Barcelona,  Josep Lluís Bonet,  el director de Negoci Propi de Fira de Barcelona, Salvador Tasqué, la directora de la BU Hostaleria i Llar, Isabel Piñol, i el director del Saló Expohogar Tardor, Josep Alcaraz. També hi assistirà el director general de Comerç,  Josep Ma. Recasens.
 
Els mitjans de comunicació interessats en cobrir l’acte han d’acreditar-se presencialment en horari de saló al punt d’informació del Palau 1 (accés per Plaça Espanya).

11:45|Inauguració del saló Expohogar Tardor.Fira de Barcelona- Recinte Montjuic. Palau 1 (pl. d'Espanya, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugurarà el saló Expohogar Tardor.