Sala de premsa

Roda de premsa de presentació del 47è Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

query_builder   26 setembre 2014 10:27

settings_input_antenna Convocatòria

Roda de premsa de presentació del 47è Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

El pròxim dilluns, 29 de setembre, el conseller de Cultura, Ferran Mascarell;  l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, i el director del Festival; Àngel Sala, presentaran en roda de premsa el 47è Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.
 
La presentació tindrà lloc a les 12 hores a la Sala Laya de la Filmoteca de Catalunya (Plaça de Salvador Seguí, 1. Barcelona)
 
El Festival de Sitges, que enguany se celebrarà del 3 al 12 d’octubre, presenta la seva 47a edició amb una autèntica explosió de cinema de gènere –que recull les millors produccions projectades als festivals internacionals més reconeguts–, així com una àmplia selecció de la nova narrativa audiovisual, incorporada en les seves tretze seccions.
 
Per a confirmar l’assistència a la presentació, si us plau, envieu un correu amb les vostres dades (mitjà i nom) a premsa@sitgesfilmfestival.com

12:00|Roda de premsa de presentació de Sitges 2014.Sala Laya de la Filmoteca de Catalunya (pl. de Salvador Seguí, 1)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, i el director del Festival, Àngel Sala, presentaran en roda de premsa el 47è Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.