Sala de premsa

INDÚSTRIA

El secretari d'Empresa i Competitivitat, Pere Torres, clourà demà a Vilafranca del Penedès la jornada "La revitalització industrial a l'Alt Penedès"

query_builder   1 octubre 2014 16:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari d'Empresa i Competitivitat, Pere Torres, clourà demà a Vilafranca del Penedès la jornada "La revitalització industrial a l'Alt Penedès"

 

  • La jornada, organitzada pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès i per l’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf (ADEG), té com a objectiu analitzar les claus per revitalitzar el teixit industrial a la zona i recuperar posicions en l’àmbit de les activitats transformadores. La jornada compta amb la col·laboració de la Generalitat, a través d’ACCIÓ.
 
El secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, clourà demà dijous, 2 d’octubre, a Vilafranca del Penedès la jornada “la revitalització industrial de l’Alt Penedès”. La jornada, organitzada pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès i per l’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf (ADEG), té com a objectiu analitzar les claus per revitalitzar el teixit industrial a la zona i recuperar posicions en l’àmbit de les activitats transformadores. La jornada compta amb la col•laboració de la Generalitat, a través d’ACCIÓ.
 
La jornada comptarà també amb la participació del president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella –que inaugurarà la jornada— del president de l’ADEG, Jordi Solé Tuyà i del director de zona de Banc Sabadell a Vilafranca del Penedès, Manel Fuertes. També intervindran el president de l'Institut d'Estudis Penedesencs, Ramon Arnabat, que farà un repàs a la tradició industrial de la comarca penedesenca, i de l’investigador i analista, David Moreno, que analitzarà les circumstàncies actuals de la indústria a l’Alt Penedès.L’acte és obert a tots els públics.

13:30|Jornada "La revitalització industrial a l'Alt Penedès".Consell Comarcal de l'Alt Penedès (c. Hermenegild Clascar, 1)|Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

El secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, clourà  la jornada “La revitalització industrial a l’Alt Penedès”.