Sala de premsa

Acte Dia Internacional del donant de medul·la òssia

query_builder   1 octubre 2014 15:21

settings_input_antenna Convocatòria

Acte Dia Internacional del donant de medul·la òssia

El conseller de Salut, Boi Ruiz, presidirà demà dijous, 2 d’octubre, un acte al Departament de Salut en motiu del Dia Internacional del donant de medul·la òssia. El director de l’Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT), Jaume Tort, serà l’encarregat de fer la benvinguda i introducció a la jornada.
 
Durant l’acte hi intervindran el director mèdic del Registre de Donants de Medul·la Òssia de la Fundació Josep Carreras, Enric Carreras; el director de l’Institut de Malalties Hematològiques i Oncològiques de l’Hospital Clínic, Álvaro Urbano; i el cap del Servei d’Oncologia i Hematologia de l’Hospital de la Vall d’Hebron, José Sánchez de Toledo; que parlaran sobre la donació de medul·la òssia i el trasplantament en nens i adults. Al final de l’acte hi intervindrà un pacient trasplantat.
 
Durant l’acte es presentaran les darreres xifres sobre trasplantaments i donació d’aquest teixit.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
ACTE:
 
Acte Dia Internacional del donant de medul·la òssia
DIA:
Dijous, 2 d’octubre
HORA:
10.30 hores
LLOC:
Sala d’actes del Departament de Salut
Travessera de les Corts, 131-159
Barcelona
 
 

10:30|El conseller Ruiz presenta el Dia Internacional del Donant de Medul·la Òssia.Departament de Salut. Pavelló Ave Maria (trav. de les Corts, 131-159)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Boi Ruiz, presidirà l'acte pel Dia Internacional del Donant de Medul·la Òssia - Fundació Josep Carreras.