Sala de premsa

INDÚSTRIA

El conseller Puig presentarà demà el Programa d'Impuls a la Química, l'Energia i els Recursos en el marc d'Expoquímia

query_builder   2 octubre 2014 13:14

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Puig presentarà demà el Programa d'Impuls a la Química, l'Energia i els Recursos en el marc d'Expoquímia

 
·        El conseller d’Empresa i Ocupació i el director general d’Indústria donaran a conèixer davant un auditori de 200 empreses les línies estratègiques per impulsar el sector, que han estat elaborades conjuntament amb el teixit empresarial català.
 
·        L’acte tindrà lloc a les 11:00 hores a la Sala 5.2 del recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona.
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i el director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau, presentaran demà divendres 3 d’octubre davant un auditori de 200 empresaris catalans el Programa d’Impuls de les Indústries de la Química, l’Energia i els Recursos. L’acte, que se celebrarà en el marc de la fira Expoquímia, també comptarà amb la intervenció del director general del negoci de Medi Ambient de COMSA EMTE, Xavier Martí.La sessió tindrà lloc a les 11:00 hores a la Sala 5.2 del recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona. El conseller donarà a conèixer les línies estratègiques sobre les quals es concretarà un pla d’actuacions per impulsar el sector. A la sessió també hi assistiran representants del comitè director del Programa d’Impuls, format per empreses líders en aquest àmbit.  

Aquest és un dels 7 àmbits prioritaris de la Política Industrial del Govern presentats el passat 4 de juliol en un acte institucional presidit pel president de la Generalitat. La Política Industrial de la Generalitat s’emmarca en l'Estratègia Europa 2020 de la Unió Europea, i es basa en les aportacions fetes pel teixit industrial i empresarial català.

11:00|Programa d'Impuls de les Indústries de la Química, l'Energia i els Recursos.Fira Expoquímia - Sala 5.2. Recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona (av. Joan Carles I, 64)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i el director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau, presentaran el Programa d’Impuls de les Indústries de la Química, l’Energia i els Recursos.