Sala de premsa

El president Mas rep demà, divendres, les forces polítiques favorables a la consulta

query_builder   2 octubre 2014 19:48

settings_input_antenna Convocatòria

El president Mas rep demà, divendres, les forces polítiques favorables a la consulta

 
·        La reunió tindrà lloc a les 11.00 hores, al Palau de la Generalitat

 

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha convocat per demà divendres, 3 d’octubre, les forces polítiques favorables a la consulta del 9N.
 
La trobada tindrà lloc a les 11.00 hores, a la Sala Mare de Déu de Montserrat, al Palau de la Generalitat. Un cop finalitzada la reunió, s’informarà als mitjans de comunicació del resultat de la trobada.Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar del carnet de premsa del Palau de la Generalitat; en el seu defecte, és imprescindible acreditar-se davant aquest Gabinet de premsa, enviant un correu a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.
 
 

11:00|El president Mas es reuneix amb les forces polítiques favorables a la consulta.Sala Mare de Déu de Montserrat. Palau de la Generalitat (c. Sant Honorat, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha convocat per demà les forces polítiques favorables a la consulta del 9N. Un cop finalitzada la reunió, s’informarà als mitjans de comunicació del resultat de la trobada.
 
Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar del carnet de premsa del Palau de la Generalitat; en el seu defecte, és imprescindible acreditar-se davant aquest Gabinet de premsa, enviant un correu a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.