Sala de premsa

El president Mas farà demà, dimecres, una ofrena floral davant la tomba del president Lluís Companys, a Montjuïc

query_builder   14 octubre 2014 18:11

settings_input_antenna Convocatòria

El president Mas farà demà, dimecres, una ofrena floral davant la tomba del president Lluís Companys, a Montjuïc

  • Amb motiu del 74è aniversari de l’afusellament del que fou president de la Generalitat, a mans de la dictadura franquista
  • Prèviament, el cap de l’Executiu, acompanyat de la presidenta del Parlament i de l’alcalde Trias, faran una ofrena conjunta al monument del president Companys, al Fossar de Santa Eulàlia del Castell de Montjuïc

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat de diversos membres del Govern, farà demà dimecres, 15 d’octubre, la tradicional ofrena floral davant la tomba del que fou president de la Generalitat, Lluís Companys, amb motiu del 74è aniversari del seu afusellament a mans de la dictadura franquista. Prèviament, farà també una ofrena al monument del que fou cap del Govern, al Fossar de Santa Eulàlia.

El cap de l’Executiu arribarà al Castell de Montjuïc a les 8.45 hores. Juntament amb la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, i l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, farà una ofrena al monument al president Companys, ubicat al Fossar de Santa Eulàlia, lloc on va ser afusellat.  

Tot seguit, el president Mas es traslladarà al Fossar de la Pedrera per tal de fer una ofrena floral davant la tomba de Lluís Companys. A continuació, el cap de l’Executiu es desplaçarà fins al monument als Immolats, on també hi farà una ofrena floral.
 
 

08:45|El president Mas fa una ofrena floral davant la tomba del president Companys.Fossar de Santa Eulàlia i Fossar de la Pedrera|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, farà la tradicional ofrena floral davant la tomba del que fou president de la Generalitat, Lluís Companys, amb motiu del 74è aniversari del seu afusellament a mans de la dictadura franquista. Prèviament, farà també una ofrena al monument de Lluís Companys al Fossar de Santa Eulàlia, acompanyat de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, i de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias. També l'acompanyaran la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau; la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell.