Sala de premsa

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, inaugura l'escola Els Castanyers de Viladrau

query_builder   21 octubre 2014 11:25

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, inaugura l'escola Els Castanyers de Viladrau

 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, inaugurarà demà l’escola Els Castanyers de Viladrau conjuntament amb l’alcalde del municipi, Francesc Xavier Bellvehi. L’acte tindrà lloc a partir de les deu del matí. Per part del Departament d'Ensenyament, acompanyarà a la consellera el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central, Josep Ramírez.
 
L’escola Els Castanyers té una matrícula de 82 alumnes d’educació infantil i primària, i forma part de la Zona Escolar Rural (ZER) de Les Guilleries, conjuntament amb l’escola El Gurri de Taradell.
 
L’escola disposa de set aules ordinàries, una biblioteca, un petit despatx, una aula de psicomotricitat, una aula d’informàtica, i una aula polivalent: menjador i aula de música. Pel que fa al projecte educatiu del centre, l’escola aposta per la l’educació ambiental i la preservació de l’espai natural, formant part de la xarxa d’escoles verdes, i dels projectes Rius i El Montseny a l’escola.
 
També es desenvolupa l’àrea artística amb el projecte Art i escola per treballar de manera global diferents tècniques artístiques, així com el projecte flabiol per a la introducció del flabiol i el tamborí com a instrument escolar. El centre també forma part dels projectes lingüístics PuntEdu de biblioteca escolar i Comenius, per treballar conjuntament amb centres d’altres països europeus.  
 
La consellera i l’alcalde descobriran la placa inaugural del centre, i posteriorment en visitaran les instal·lacions. Un cop acabin els parlaments oficials, els nens i nenes del centre interpretaran una peça musical.
 

10:00|La consellera Rigau inaugura l'escola Els Castanyers de Viladrau.Escola Els Castanyers (ptge. Pomaret, s/n)|Viladrau (Osona)

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, inaugurarà l’escola Els Castanyers de Viladrau.