Sala de premsa

Acte de lliurament de la XXI edició dels Premis Porc d'Or

query_builder   19 novembre 2014 12:38

settings_input_antenna Convocatòria

Acte de lliurament de la XXI edició dels Premis Porc d'Or

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, la ministra d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina, i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, assistiran el proper divendres, 21 de novembre, a Lleida, a la Gala de lliurament de la XXI edició dels Premis Porc d’Or. L’acte també comptarà amb l’assistència del vicepresident i director general de Zoetis Europa del Sur, Félix Hernáez i del president de INTERPORC, Clemente Loriente.
 
L’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), va crear els Premis Porc d’Or l’any 1994 amb l’objectiu de reconèixer el treball d’aquelles empreses i explotacions porcines espanyoles que, gràcies a la seva professionalitat i esforç i a la utilització de les millors tècniques de producció, són capaces de superar els nous reptes que contínuament apareixen en el desenvolupament d’aquesta activitat.
 
La gala d’enguany reunirà a més de 670 persones entre productors i tècnics de tota Espanya, empreses i personalitats lligades a aquest sector.
 
Abans de l’inici de l’acte de lliurament, a les 20:00 hores, tindrà lloc una trobada amb els mitjans de comunicació.
 
 

1  

Fitxers adjunts

Convocatòria

Convocatòria
PDF | 31

20:00|Pelegrí assisteix al lliurament dels Premis Porc d'Or.Pavelló 4 dels Camps Elisis (av. Josep Tarradellas)|Lleida (Segrià)

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, assistirà a l'acte de lliurament de la XXI edició dels Premis Porc d'Or.