Sala de premsa

Viquimarató Ramon Margalef

query_builder   28 novembre 2014 13:19

settings_input_antenna Convocatòria

Viquimarató Ramon Margalef

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, participarà demà dissabte, 29 de novembre, a la Viquimarató Ramon Margalef, organitzada per per Amical Wikimedia, El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i el CRAI Biblioteca de Biologia de la Universitat de Barcelona, amb l'objectiu de crear i millorar els continguts de la Viquipèdia en relació amb el doctor Margalef, l'ecologia i el medi ambient.
TES
Coincidint amb el desè aniversari de la mort de Margalef, aquesta activitat se suma al programa d’actes institucionals organitzats per reconèixer qui va ser el primer catedràtic d’Ecologia de tot l’Estat i l’ecòleg català més reconegut arreu del món. La Viquimarató és una activitat on un grup de viquipedistes es troben físicament en un lloc  per ampliar el màxim possible una  temàtica determinada de la Viquipèdia.
 
L’edició en català de la Viquipèdia va ser la segona a crear-se, després de l’anglesa, l’any 2011. El  català n’ocupa la 15 posició en nombre d’articles. Cal destacar que enguany Amical Wikimedia ha estat reconeguda internacionalment per la Fundació Wikimedia i és la primera associació acceptada que té un àmbit territorial que no coincideix amb un estat.
 
La Viquimarató començarà a les 9.15 hores, al CRAI Biblioteca de Biologia de la Universitat de Barcelona (Av.Diagonal, 643. Barcelona).

09:15|Viquimarató Ramon Margalef .CRAI Biblioteca de Biologia de la Universitat de Barcelona (av. Diagonal, 643)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, participarà a la Viquimarató Ramon Margalef, organitzada per per Amical Wikimedia, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i el CRAI Biblioteca de Biologia de la Universitat de Barcelona.