Sala de premsa

El conseller Mas-Colell lliura al Parlament els Pressupostos de la Generalitat per al 2015

query_builder   1 desembre 2014 16:02

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Mas-Colell lliura al Parlament els Pressupostos de la Generalitat per al 2015

 
 
Demà dimarts, 2 de desembre, el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, portarà al Parlament el Projecte de llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya i el Projecte de llei de mesures fiscals, financeres i administratives per al 2015. Després que el Govern hagi aprovat els dos avantprojectes, Mas-Colell es traslladarà al Parlament per lliurar-los a la presidenta de la cambra catalana, Núria de Gispert. Tot seguit, mantindrà una reunió amb els portaveus dels grups parlamentaris i, en acabar, oferirà una roda de premsa per explicar els dos projectes de llei als mitjans de comunicació.
 
L’ordre de l’acte serà el següent:
 
11:15h    Arribada del conseller al Parlament i trasllat al despatx de la presidenta, Núria de Gispert, on tindrà lloc l’acte de lliurament dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2015, continguts en un llapis de memòria.  
 
11:45h   Reunió del conseller Mas-Colell amb els portaveus dels grups parlamentaris a la Sala 4.
 
12:30h    Roda de premsa a la Sala de Grups.
 
 
NOTA: els periodistes que no tinguin acreditació per accedir al Parlament, l’han de demanar a través del correu electrònic: premsa@parlament.cat
 

11:15|Mas-Colell lliura al Parlament els Pressupostos de la Generalitat per al 2015.Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, portarà al Parlament el Projecte de llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya i el Projecte de llei de mesures fiscals, financeres i administratives per al 2015.