Sala de premsa

Presentació de les dades del Sistema Públic d'Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya de 2014

query_builder   3 desembre 2014 11:55

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de les dades del Sistema Públic d'Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya de 2014

Demà dijous 4 de desembre a les 9.45h, el Departament de Cultura presentarà les dades del Sistema Públic d’Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya (SPEEM) de 2014 i de les línies d’actuació per a l’any 2015. Faran la presentació el conseller de Cultura, Ferran Mascarell i el director general de Creació i Empreses Culturals, Jordi Sellas.
 
Es donaran a conèixer els resultats dels diferents programes i convenis en l’àmbit de les arts escèniques i musicals a Catalunya d’aquest 2014 i, a la vegada, les modificacions que es faran de cara al 2015 per continuar millorant la gestió del Sistema Públic d’Equipaments.
 
L’SPEEM és una xarxa integrada per teatres i auditoris de tot el territori per fomentar el bon funcionament del conjunt dels equipaments escènics i alhora afavorir que tots els catalans tinguin una oferta de proximitat i de qualitat.

09:45|Mascarell presenta de les dades del SPEEM de Catalunya de 2014.Sala Pompeu Fabra. Palau Marc (La Rambla, 8)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell i el director general de Creació i Empreses Culturals, Jordi Sellas, presentaran les dades del Sistema Públic d’Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya (SPEEM) de 2014 i de les línies d’actuació per a l’any 2015.