Sala de premsa

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, en el debat internacional sobre els arguments econòmics per a l'acció climàtica

query_builder   9 desembre 2014 14:01

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, en el debat internacional sobre els arguments econòmics per a l'acció climàtica

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, participarà en el debat sobre els arguments econòmics per a l’acció climàtica en el context del lideratge dels governs subnacionals.
L’acte, organitzat per nrg4SD, The Climate Group, i la Universitat de Leeds, en el marc de la Cimera del Clima de Lima (COP20), començarà a les 11:30 hores (Hora del Perú), a l’Hotel Sheraton (Paseo de la República, 170. Lima). Llebot debatrà amb el ministre de Desenvolupament Sostenible del Quebec, David Heurtel, el responsable de Desenvolupament Econòmic de KwaZulu-Natal (Sud-Àfrica), Mike Mabuyakhulu, i el secretari de Governació de Western Province (Sri Lanka), Abeywardena Mulacharilage Sunil Abeywardana.  
 
Els governs regionals de tot el món estan avançant per desenvolupar una nova generació de polítiques per implementar tecnologies amb energies netes, augmentar l'eficiència energètica o desbloquejar la inversió privada en aquest àmbit. En conjunt, aquests governs estan demostrant que hi ha iniciatives econòmicament viables que condueixen a la reducció d'emissions. L’eix del debat se centrarà en les accions que duen a terme i sobre la forma d'abordar els desafiaments actuals de finançament i desenvolupament de capacitats institucionals.

11:30|Debat internacional sobre els arguments econòmics per a l'acció climàtica.Hotel Sheraton (Paseo de la República, 170)|Lima (Perú)

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, participarà en el debat sobre els arguments econòmics per a l'acció climàtica en el context del lideratge dels governs subnacionals. L’acte, organitzat per nrg4SD, The Climate Group, i la Universitat de Leeds, s'emmarca en la Cimera del Clima de Lima (COP20).