Sala de premsa

COMERÇ

Generalitat, comerciants, sindicats i institucions lliuraran dilluns a la presidenta del Parlament el manifest en defensa del model català de comerç

query_builder   12 desembre 2014 12:04

settings_input_antenna Convocatòria

Generalitat, comerciants, sindicats i institucions lliuraran dilluns a la presidenta del Parlament el manifest en defensa del model català de comerç

 
·       La delegació estarà encapçalada pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, que juntament amb les principals associacions de comerciants, sindicats, entitats municipalistes i altres operadors del sector del comerç, lliuraran a la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, la “Declaració del Comerç Català en defensa del Model propi del País”.
 
·        L’acte serà obert i tindrà lloc a les 13.00 hores al despatx d’audiències de la presidenta del Parlament.
 
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, juntament amb representants de les principals associacions de comerciants, sindicats, entitats municipalistes i altres operadors del sector del comerç a Catalunya, lliuraran el proper dilluns 15 de desembre a la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, la “Declaració del Comerç Català en defensa del Model propi del País”.
 
El Govern juntament amb els representants del sector, volen reafirmar i reivindicar la validesa i vigència del model propi de comerç a Catalunya i fer extensiu al Parlament de Catalunya aquesta Declaració, subscrita pel sector comercial, sindicats, institucions i el Govern de Catalunya. A l’acte també hi assistiran diputats de diferents grups parlamentaris.
 
L’acte de lliurament serà obert i tindrà lloc a les 13.00 hores al Despatx d’Audiències de la presidenta.
 
Els periodistes sense acreditació habitual al Parlament n’han de demanar una a premsa@parlament.cat. A la sol·licitud hi han de de fer constar el nom i els cognoms, el número de DNI o passaport, i el mitjà per al qual treballen.