Sala de premsa

Sessió informativa: Conclusions COP20 Lima

query_builder   16 desembre 2014 13:58

settings_input_antenna Convocatòria

Sessió informativa: Conclusions COP20 Lima

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat Josep Enric Llebot, presentarà demà dimecres, 17 de desembre, la Sessió informativa: 'Conclusions COP20 Lima’, una sessió que servirà per analitzar i conèixer de primera mà les conclusions i resultats obtinguts a la Cimera anual sobre canvi climàtic que va tenir lloc a Lima i les indicacions a seguir per tal d’arribar a un acord global en aquesta matèria a París l’any 2015. 
La presentació tindrà lloc, a les 18.00 hores, a la Sala d’Actes de la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat (Av. Diagonal, 525. 1a planta. Barcelona).
 
Aquesta sessió està organitzada per la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat i la Fundació Empresa i Clima.

18:00|Conclusions COP20 Lima.Sala d'actes de la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat (av. Diagonal, 525. 1a planta)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, presentarà la Sessió informativa: 'Conclusions COP20 Lima’, una sessió que servirà per analitzar i conèixer de primera mà les conclusions i resultats obtinguts a la Cimera anual sobre canvi climàtic que va tenir lloc a Lima i les indicacions a seguir per arribar a un acord global en aquesta matèria a París l’any 2015.