Sala de premsa

[ NOU HORARI ] El director general d'Indústria visitarà demà les empreses Semmi i Simet de Solsona

query_builder   18 desembre 2014 17:00

settings_input_antenna Convocatòria

[ NOU HORARI ] El director general d'Indústria visitarà demà les empreses Semmi i Simet de Solsona


  • Antoni Ma. Grau donarà a conèixer els projectes industrials de les dues empreses, que contribuiran a la reactivació econòmica de la comarca i a la creació d’ocupació.
 
  • Prèviament a la visita a les empreses, Grau atendrà els mitjans de comunicació a la seu del Consell Comarcal del Solsonès a les 10:30 hores per parlar de la situació industrial a la comarca.


El director general d’Indústria, Antoni Ma. Grau, visitarà demà a Solsona les empreses industrials Semmi i Simet, i donarà a conèixer els seus projectes que contribuiran a la reactivació econòmica i a la creació d’ocupació a la comarca.
 
Antoni Ma. Grau atendrà els mitjans de comunicació a les 10:30 hores al Consell Comarcal del Solsonès (C/ Dominics, 12) per parlar de la situació industrial a la comarca.  Estarà acompanyat del president del Consell Comarcal del Solsonès, Joan Solà, i de l’alcalde de Solsona, David Rodríguez. Posteriorment, els mitjans que ho desitgin podran visitar l’empresa Semmi a les 11:30 (Sant Bartomeu, 1 Solsona) i l’empresa Simet a les 12:30 (Carretera de Manresa, Km 50 25280 Solsona)